NPower Past Questions and Answers (Free Download)

NPower Past Questions and Answers

After Npower online registeration, applicants will be tested on their chosen categories (N-Teach, N-Tech or N-Build, etc.). Only those who ‘pass’ the test will be selected for NPower programme. In this post, we will present to you complete NPower Past Questions and Answers for FREE.

Other websites sell their N-Power Past Questions and Answers but we will give it to your for FREE.

The first Npower test was written in 2017, and after then no other test, so the past question we will present to you is that of 2017.

Please note that NPower Assessment Test is computer based exam for the shortlisted candidates. This means you will write the exam online with your computer or smartphone.

Note: We provided answers at the end of the questions. There are some questions we did not provide the answers, you can help us with those ones.

NPower Past Questions and Answers

Below are the Npower past assessment test questions and answers:

General Npower Test Quiz:

1. Which is the smallest fraction among the following?
Select one:
A. 3/4;
B. 6/7
C. 1/2
D. 6/5

2. How did you do in the test? Not so well. I ______ much better but I misread the directions for writing.
Select one:
A. Will have done
B. Can have done
C. Must have done
D. May have done
E. Could have done

3. The Capital of Lagos State is_____
Select one:
A. Bariga
B. Isale-Eko
C. Eko
D. Ikeja
E. Ikorodu

4. If the day tomorrow is Sunday, what was it yesterday?
Select one:
A. Monday
B. Tuesday
C. Friday
D. Saturday.

5. Amaka was the cynosure of all eyes at the party. This means that __________
Select one:
A. She attracted everybody’s attention
B. Everybody was surprised that she attended the part
C. None of the options
D. Everybody looked down at her
E. She was notorious for her behaviour

6. Who is the current Governor of the Central Bank of Nigeria
Select one:
A. Alhaji Mai Borno
B. Sanusi Lamido Sanusi
C. Godwin Emefiele
D. Adamu Chiroma
E. Charles Soludo.

7. In words number 14 can be written as _________
Select one:
A. Forteen.
B. Fourteen.
C. Fortin.
D. Fourtin.

8. [Choose the one that is most nearly opposite in meaning to the uppercase word.]

Few people prefer the RURAL to the ______ areas.
Select one:
A. Urban
B. Modern
C. Pastoral
D. Central
E. Rustic

9. A piece of land completely surrounded by water is known as_________
Select one:
A. A platform
B. A lagoon
C. A lake
D. An island
E. None of the options.

10. Bose shouldn’t have interrupted the teacher, _________?
Select one:
A. Could she
B. Didn’t she
C. Should she
D. Did she
E. Can she.

11. Are you willing to be deployed to a rural area?
Select one:
A. YES
B. NO

12. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
Select one:
A. YES
B. NO

13. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
Select one or more:
A. Smartphone (mobile phones with Internet capabilities)
B. Laptop
C. Tablet

14. Do you have any physical disability?
Select one:
A. Yes
B. No

15. Gender?
Select one:
A. Female
B. Male

16. Which of these classifications and/or post-graduate degrees apply to you?
A. 3rd Class / Pass
B. 1st Class / Distinction and Masters
C. 2nd Class Lower / Lower Credit + PGD
D. 1st Class / Distinction
E. 3rd Class /Pass + PGD
F. 2nd Class Upper / Upper Credit
G. 2nd Class Upper / Upper Credit + PGD
H. 3rd Class / Pass + Masters
i. 2nd Class Lower / Lower Credit
j. 2nd Class Lower / Lower Credit + Masters
k. 2nd Class Upper / Upper Credit + Masters
l. 1st Class / Distinction and PGD

17. What is your current employment status?
Select one:
A. Full-time
B. Part-time
C. Freelance
D. Unemployed

18. Who formed the first political party in Nigeria?

19. What was the first political party in Nigeria?

20. Who is the current president of Nigeria?

21. Who is the current vice president of Nigeria?

22. What does the eagle in the Nigerian coat of arm represent?

23. What do the two horses on the Nigerian coat of arm represent?

24. What was the black shield in the Nigerian coat of arm stand for?

25. What does the white colour in Nigerian flag stand for?

26. A car travels at xkm per hour for 1 hour at ykm per hour for 2 hours. Find its average speed.
(a) 2x+2ykmh-1/3
(b) x+ ykmh-1/3
(c) x+2 ykmh-1
(d) 2x+ ykmh-1/3

SEE ALSO:  How to Write Npower Test for 2020/2021 Recruitment

27. The ages of three men are in the ratio 3:4:5. If the difference between the ages of the oldest and youngest is 18 years, find the sum of the ages of the three men.
(a) 45 years
(b) 72 years
(c) 108 years
(d) 216 years

28. A bicycle wheel of radius 42cm is rolled over a distance of 66m. How many revolutions does it make?
[Take π=22/7] (a) 2.5
(b) 5
(c) 25
(d) 50

29. In a bag of oranges, the ratio of the good ones to the bad ones is 5:4. If the number of bad ones in the bag is 36, how many oranges are there altogether?
(a) 81
(b) 72
(c) 54
(d) 45

30. A man is four times as old as his son. The difference between their ages is 36. Find the sum of their ages.
(a) 45 years`
(b) 48 years
(c) 60 years
(d) 74 years

31. If 4m+3n = 5, find the ratio m:n 4m-3n 3
(a) 7:4
(b) 4:3
(c) 3:4
(d) 4:7

32. If 2x : (x+1) =3:2, what is the value of x?
(a) ½
(b) 1
(c) 1½
(d) 3

33. The ratio of the number of men to the number of women in a 20 member committee is 3:1. How many women must be added to the 20 member committee so as to make the ratio of men to women 3:2 ?
(a) 2
(b) 5
(c) 7
(d) 9

34. What is the probability of having an odd number in a single toss of a fair die?
(a) 1/6
(b) 1/3
(c) ½
(d) 2/3

Use the following information for question 36 and 36.
The surname of 40 children in a class were arranged in alphabetical order,16 of the surnames begin with O and 9 of the surnames begins with A. 14 letters of the alphabet do not appear as the first letter of a surname.

35. What is the probability that the surname of a child picked at random from the class begins with either O and A?
(a) 5/8
(b) 7/8
(c) 9/16
(d) 14/25

36. If more than one surname begins with a letter besides A and O, how many surnames begin with the letter?
(a) 2
(b) 3
(c) 4
(d) 6

37. Have you moved into your new house yet? Not yet. The rooms________.
(a) is being painted
(b) None of the options
(c) is painted
(d) are painted
(e) are being painted

38. The closest government to the people is_______
(a) Federal Government
(b) United Nation
(c) local government
(d) Ward Government
(e) State Government

SEE ALSO:  How To Print NPower Application Slip Without Receiving Email

39. Brazil is a country in
(a) America
(b) Africa
(c) Europe
(d) Asia

40. A reflex angle is______
(a) greater than 90 and less than
(b) degrees.
(c) 160 degrees.
(d) less than 45 degrees.
(e) less than 90 degree.

Answers to General Npower Test Quiz

1.C, 2.E, 3.D, 4.C, 5.E, 6.C, 7.B, 8.A, 9.D, 10.C, 20. Muhammadu Buhari, 21. Prof. Yemi Osinbajo, 26. C, 27.C, 28.C, 29.A, 30.C, 31.A, 32.D, 33.B, 34.C, 35.A, 36.B, 37.E, 38.C, 39.B



Npower Skills Test Quiz

1. Which of the following is true regarding access lists applied to an interface?
[A]. You can place as many access lists as you want on any interface until you run out of memory.
[B.] You can apply only one access list on any interface.
[C.] One access list may be configured, per direction, for each layer 3 protocol configured on an interface.
[D.] You can apply two access lists to any interface.

2. Which command would you use to apply an access list to a router interface?
[A.] ip access-list 101 out
[B.] access-list ip 101 in
[C.] ip access-group 101 in
[D.]access-group ip 101 in

3. Which of the following is an example of a standard IP access list?
[A.] access-list 110 permit host 1.1.1.1
[B.] access-list 1 deny 172.16.10.1 0.0.0.0
[C.] access-list 1 permit 172.16.10.1 255.255.0.0
[D.] access-list standard 1.1.1.1

4. You need to create an access list that will prevent hosts in the network range of 192.168.160.0 to 192.168.191.0. Which of the following lists will you use?
[A.] access-list 10 deny 192.168.160.0 255.255.224.0
[B.] access-list 10 deny 192.168.160.0 0.0.191.255
[C.] access-list 10 deny 192.168.160.0 0.0.31.255
[D.] access-list 10 deny 192.168.0.0 0.0.31.255

5. You are working on a router that has established privilege levels that restrict access to certain functions. You discover that you are not able to execute the command show running-configuration. How can you view and confirm the access lists that have been applied to the Ethernet 0 interface on your router?
[A.] show access-lists
[B.] show interface Ethernet 0
[C.] show ip access-lists
[D.] show ip interface Ethernet 0

6. The object definition language (ODL) is which of the following?
[A.] Used to develop logical schemas
[B.] A data definition language for OODB
[C.] A method to implement a logical schema
[D.] All of the above.

SEE ALSO:  N-Power releases official steps to follow for Batch C online registration tonight

7. An atomic literal is which of the following?
[A.] Strings
[B.] Boolean
[C.] Long
[D.] All of the above.

8. Which of the following is true concerning an ODBMS?
[A.] They have the ability to store complex data types on the Web.
[B.] They are overtaking RDBMS for all applications.
[C.] They are most useful for traditional, two-dimensional database table applications.
[D.] All of the above.

9. The reserved word enum is used for which of the following?
[A.] To define a range for an attribute.
[B.] To define a range for a class.
[C.] To define a range for a relationship.
[D.] All of the above.

10. Which of the following is an unordered collection of elements that may contain duplicates?
[A.] Set
[B.] Bag
[C.] List
[D.] Dictionary

11. When using the SQL INSERT statement:
[A.] rows can be modified according to criteria only.
[B.] rows cannot be copied in mass from one table to another only.
[C.] rows can be inserted into a table only one at a time only.
[D.] rows can either be inserted into a table one at a time or in groups.

12. What is not an advantage of stored procedures?
[A.] Greater security
[B.] SQL can be optimized
[C.] Code sharing
[D]. Increased network traffic

13. A reason for using an SQL view to hide columns is:
[A.] to simplify a result only.
[B.] to prevent the display of sensitive data only.
[C.] to accomplish both of the above.
[D.] None of the above are reasons for using an SQL view.

14. Which of the following is an SQL trigger supported by Oracle?
[A.] BEFORE
[B]. INSTEAD OF
[C.] AFTER
[D.] All of the above.

15. The SQL ALTER statement can be used to:
[A.] change the table structure.
[B.] change the table data.
[C.] add rows to the table.
[D.] delete rows from the table.

16. What SQL structure is used to limit column values of a table?
[A.] The LIMIT constraint
[B.] The CHECK constraint
[C.] The VALUE constraint
[D.] None of the above is correct.

17. Which is NOT one of the most common types of SQL CHECK constraints?
[A.] System date
[B.] Range checks
[C.] Lists of values
[D.] Comparing one column value to another within the same table

18. What is an advantage of placing computations in SQL views?
[A.] To save users from having to write an expression.
[B.] To ensure that the results are consistent.
[C.] To accomplish both of the above.
[D.] None of the above is correct – computations cannot be placed in a view.

19. Views constructed from SQL SELECT statements that conform to the SQL-92 standard may not contain:
[A.] GROUP BY.
[B.] WHERE.
[C.] ORDER BY.
[D.] FROM.

21. In a network with dozens of switches, how many root bridges would you have?
[A.] 1
[B.] 2
[C.] 5
[D.]12

22. What PPP protocol provides dynamic addressing, authentication, and multilink?
[A.] NCP
[B.] HDLC
[C.] LCP
[D.] X.25

23. What is a stub network?
[A.] A network with more than one exit point.
[B.] A network with more than one exit and entry point.
[C.] A network with only one entry and no exit point.
[D.] A network that has only one entry and exit point.

24. If your router is facilitating a CSU/DSU, which of the following commands do you need to use to provide the router with a 64000bps serial link?
[A.] RouterA(config)#bandwidth 64
[B.] RouterA(config-if)#bandwidth 64000
[C.] RouterA(config-if)#clock rate 64
[D.] RouterA(config-if)#clock rate 64000

25. Which one of the following is true regarding VLANs?
[A.] Two VLANs are configured by default on all Cisco switches.
[B.] VLANs only work if you have a complete Cisco switched internetwork. No off-brand switches are allowed.
[C.] You should not have more than 10 switches in the same VTP domain.
[D.] VTP is used to send VLAN information to switches in a configured VTP domain.

Answers to Npower Skills Test Quiz
1.C, 2C, 3.B, 4.C, 5.D, 6.D, 7.D, 8.A, 9.A, 10.B, 11.D, 12.D, 13.C, 14.D, 15.A, 16.B, 17.A, 18.C, 19.C, 21.A, 22.C, 23.D, 24.D, 25.D

SEE ALSO:  Npower Registration Closing Date For 2020 Batch C

 

Note: Some of the answers given above may not be correct, please do your own research to find the accurate answers.

1. The last time Nkechi was at school was on Saturday. She was first absent for four days before that. Today is Tuesday, 27th of September. When was Nkechi first absent? Give the day and date.

A. Monday, September 12
B. Tuesday, September 13
C. Wednesday, September 14
D. Thursday, September 15

2. Must I come back home before 11 p.m? No, you _______

A. needn’t
B. can’t
C. don’t
D. mustn’t
E. None of the options

3. Nigeria became a Republic in_______?

A. 1963
B. 1960
C. 1979
D. 1975
E. 1980

4. In words number 14 can be written as_____
A. Fortin
B. Fourtin
C. Forteen
D. Fourteen

5. Where is your father? At __________.

A. Mr. Green’s
B. Mr. Green
C. Mr. Greens
D. Mr. Greens’
E. All of the options

6. The first executive president of Nigeria is
Select one:

A. Alh. Shehu Shagari
B. Dr Nnamdi Azikiwe
C. Alh Abubakir Tafawa Balewa
D. Chief Obafemi Awolowo
E. Alh Musa Yar’adua

7. A number is greater than 3 but less than 8. Also the number is greater than 6 but less than 10. What is the number?
A. 5
B. 6
C. 7
D. 8

8. All of us had a good time at the picnic last Sunday. Pity you weren’t therE. I really ______ come, but I was looking after my mother in hospital.
A. should have
B. need have
C. must
D. ought to
E. None of the options

9. Nigeria’s Presidential Villa is located in

A. Aso Rock, Abuja
B. Obasanjo Farms, Otta
C. Dodan Barracks, Lagos
D. Asokoro, Abuja
Chibok, Borno

10. The police announced that they were yet to APPREHEND the criminals

A. arrest
B. prosecute
C. charge
D. interrogated
E. None of the option

Npower Community Education Questions 2017

1. Was he present at the meeting? He _____ not have attended it, for he was busy repairing his computer all the time.
Select one:gg

A. must
B. might
C. could
D. should
11. shall

2. A teacher is __________ correct.

A. not necessary always
B. necessary not always
C. necessarily not always
D. not necessarily always
E. None of the options

3. Why didn’t Tom come to the party last night? He ______ not have wanted to see me.
A. might
B. would
C. could
D. should
E. must

4. Because of the hard times, many workers now live in a state of _________ poverty
A. abject
B. affluent
C. repulsive
D. imaginable
E. unpardonable

5. Nigeria’s Presidential Villa is located in
A. Aso Rock, Abuja
B. Obasanjo Farms, Otta
C. Dodan Barracks, Lagos
D. Asokoro, Abuja
E. Chibok, Borno

6. The acronym FAAN stands for____________
A. Federal Airports Authority of Nigeria
B. Federal Airports Agency of Nigeria
C. Federal Airspace Authority of Nigeria
D. Federal Aviation Authority of Nigeria
E. None of the options

7. Research has shown that sugar can contribute to all but one of the following illnesses.
A. typhoid
B. hypertension
C. diabetes
D. obesity
E. tooth decay

8. A clock strikes once at 1 o’clock (am or pm), twice at 2 o’clock (am or pm), thrice at 3 o’clock (am or pm) and so on. How many times will it strike in 24 hours?
A. 78
B. 136
C. 156
D. 196

9. What is 999 times 100.0?
A. 199.0
B. 999.0
C. 9990
D. 99900

10. Question 10
An acute angle is __________

A. 90 degrees.
B. less than 90 degrees.
C. more than 90 degrees.
D. None of these.

11. Are you willing to be deployed to a rural area?
Select one:
A. YES
B. NO

12. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
A. YES
B. NO

13. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
A. Laptop
B. Tablet
C. Smartphone (mobile phones with Internet capabilities)

14. Do you have any physical disability?
A. Yes
B. No

15. Gender?
A. Male
B. Female

16. What is your current employment status?
A. Full-time
B. Freelance
C. Part-time
D. Unemployed

Npower Health Questions 2017: Online Assessment Test – Part 1

1. Look! The clouds are gathering. Yes, I’m afraid it ______ be pouring down soon.
A. must
B. should
C. could
D. Might
E. can

2. Albert Einstein, Sir Isaac Newton, and Charles Darwin have something in common

A. They were all famous Artists
B. None of the options
C. They were all famous Poets
D. They were all famous Scientists

3. Research has shown that sugar can contribute to all but one of the following illnesses.
Select one:

A. hypertension
B. tooth decay
C. obesity
D. typhoid
E. diabetes

4. Dayo read 4/5th of a story book which has 500 pages. How many pages of the book is not yet read by Dayo?
A. 60
B. 100
C. 80
D. 60

5. 10 is equal to _________
A. 1
B. None of these.
C. -1
D. +1

6. What is a faint?
A. A sign of flu.
B. Brief loss of consciousness.
C. An unexpected collapse.
D. A response to fear

7. CHN is a community-based practice. Which best explains this statement?

A. The service are based on the available resources within the community
B. The nurse has to conduct community diagnosis to determine nursing needs and problems
C. Priority setting is based on the magnitude of the health problems identified
D. The service is provided in the natural environment of people

8. What is an open fracture?
A. A fracture in which the bone ends can move around.
B. A fracture in which the bone has bent and split.
C. Fracture which causes complications such as a punctured lung.
D. A fracture in which the bone is exposed as the skin is broken.

9. You are a lone first aider and have an unconscious non-breathing adult, what should you do first?
A. Call 911/112 requesting AED (defibrillator) and ambulance.
B. Give two initial rescue breaths.
C. Give five initial rescue breaths.
D. Start CPR with 30 chest compressions.

10. Are you willing to be deployed to a rural area
A. NO
B. YES

11. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
A. NO
B. YES

12. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
A. Tablet
B. Smartphone (mobile phones with Internet capabilities)
C. Laptop

13. Do you have any physical disability?
A. No
B. Yes

14. Gender?
A. Male
B. Female

15. What is your current employment status?
A. Freelance
B. Part-time
C. Full-time
D. Unemployed

16. ________ she could not make it to the President’s inaugural ceremony but she explained the situation to His Excellency.

A. For each reason or another
B. For the other reason
One reason or the other
C. None of the options
D. For one reason and another.

Npower Health Past Questions 2017 – Part 2

1. The principal’s quarters are out of bounds to students. This means that the quarters are

A. outside the school boundary
B. too far for students to go there
C. None of the options
D. not open to students
for finding students

2. Research has shown that sugar can contribute to all but one of the following illnesses.
A. diabetes
B. typhoid
C. tooth decay
D. hypertension
E. obesity

3. Who is the current Vice-President of Nigeria?
A. Prof. Yemi Osinbajo
B. None of the options
C. Alh. Jubril Aminu
D. Alh. Shehu Shagari
E. Goodluck Jonathan

4. A clock strikes once at 1 o’clock (am or pm), twice at 2 o’clock (am or pm), thrice at 3 o’clock (am or pm) and so on. How many times will it strike in 24 hours?
A. 136
B. 78
C. 156
D. 196

5. How many months are equal to 105 days?

A. 1 1/4 months months.
B. 3 1/4 months.
C. 1 1/4 months.
D. 3 1/2 months.

6. When the occupational health nurse employs ergonomic principles, she is performing which of her roles?
A. Health care provider
B. Health care coordinator
C. Educator Health
D. Environment manager

7. Which is the correct ratio of chest compressions to rescue breaths for use in CPR of an adult casualty?
A. 5 compressions : 1 rescue breath.
B. 2 compressions : 30 rescue breaths.
C. 30 compressions : 2 rescue breaths.
D. 15 compressions : 2 rescue breaths.

8. What is a faint?
A. A brief loss of consciousness.
B. sign of flu.
C. An unexpected collapse.
D. A response to fear.

9. What names are given to the three different depths of burns?
A. Small, medium and large.
B. Superficial, partial thickness, full thickness.
C. Minor, medium and severe.
D. First, second and third degree.

10. Are you willing to be deployed to a rural area?
A. NO
B. YES

11. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
A. NO
B. YES

12. At this time, which one or a combination of these devices do you own:
A. Laptop
B. Tablet
C. Smartphone ( mobile phones with Internet capabilities)

13. Do you have any physical disability?
A. Yes
B. No

14. Gender?
A. Male
B. Female

15. What is your current employment status?
A. Part-time
B. Unemployed
C. Full-time
D. Freelance

16. After all the items on the agenda had been discussed, the meeting was________
A. adjourned
B. None of the options
C. dismissed
D. postponed
E. dissolve

N-Power Recruitment Questions for N-Power Build 2017

1. Do you have any physical disability?
A. Yes
B. No

2. Gender?
A. Male
B. Female

3. What is your current employment status?
A. Full-time
B. Freelance
C. Part-time
D. Unemployed

4. What trade are you interested in?
A. Electrical Installation
B. Plumbing and Pipe
C. Fittings
D. Masonry
E. Carpentry and Joinery
F. Welding and Fabrication
G. Painting
H. Automobile
I. Technology

5. At this time, do you have any computer programming or software development skills?
A. YES
B. NO

N-Power Recruitment Questions For N-Power Teach 2017

1. Have you moved into your new house yet? Not yet. The rooms ___________.

A. is being painted
B. None of the options
C. is painted
D. are painted
E. are being painted

2. The closest government to the people is _______
A. Federal Government
B. United Nation
C. local government
D. Ward Government
E. State Government

3. Brazil is a country in
A. South America
B. Australia
C. Africa
D. Europe
E. Asia

4. A reflex angle is _________
greater than 90 and less than 180 degrees.
A. 160 degrees.
B. less than 45 degrees.
C. less than 90 degree.

5. What is the symbol of pi?
A. €
B. Ω
C. π
D. ∞

SEE ALSO:  NPower Batch C Registration Portal Is Now Open

6. What should your first action be when treating an electrical burn?
A. Check for danger and ensure that contact with the electrical source is broken.
B. Check for level of response.
C. Ensure that the casualty is still breathing.
D. Wash the burn with cold water.

7. Which medical condition will develop from severe blood loss?
A. Hypoglycaemia.
B. Anaphylaxis.
C. Hypothermia.
D. Shock.

8. According to C.E. Winslow, which of the following is the goal of Public Health?
A. People to be organized in their health efforts
B. Promotion of health and prevention and diseases
C. For people to have access to basic health services
D. For people to attain their birthrights and longevity

9. What is a faint?

A. An unexpected
B. collapse.
C. sign of flu.
D. A brief loss of consciousness.
E. A response to fear.

10. Few people prefer the RURAL to the ______ areas.
A. pastoral
B. rustic
C. central
D. urban
E. modern

Please, check back to this page for updates

The Author

Humphery

Humphery is a seasoned internet entrepreneur and a life coach. He has been the Nyscinfo ambassador since 2017. He is knowledgeable enough to guide you. Keep following this website for updates, we love you!

44 Comments

Add a Comment
  1. Shamsu Abubakar Muhammad

    I am very interest

  2. were can i get past questions for n creative

  3. PLEASE ANY PAST QUESTION FOR N-AGRO

  4. Any past question for N-Tech

  5. Pls any past question for N-Tech

  6. Izomare ochuko faith

    Pass question for Npower creativity

  7. Nwavulu Obakore MAUREEN

    Please do anybody know when n creative time table will be out?

  8. Thanks and God bess

  9. How do I get N teach past questions

  10. Pls how can I get npower creative past questions. Thanks

  11. may God help us

  12. Is this the general questions?

  13. I think I’m good to go get it

  14. Muhammad Sahibulkhairi Wachin

    Pls, where can I get NTech past questions and answers?
    I can see there is no PDF for the question and answer. And there there is no where I can download the link. Thank you

  15. Abdulmalik tukur

    Please help us

    1. I really appreciate you sir

  16. Any pass questions for N-tech
    Thanks

  17. No PDF for nhealth?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *